Uncategorized

ASIGURA CONFORTUL CASEI CU FETE DE PERNA DIN BUMBAC

Lenjeria de pat este un obiect de nelipsit din orice locuinta, tocmai de aceea, calitatea acesteia nu poate fi decat superioara.

Fata de perna nu doar ca are un rol decorativ, dar contribuie in mod direct si la calitatea somnului nostru, ceea ce inseamna ca trebuie sa acordam o mare atentie la materialul din care aceasta este confectionata.

Materialele sintetice pot fi mai ieftine la achizitionare, insa se deterioreaza cu usurinta dupa cateva spalari si pot duce la aparitia iritatiilor, mai ales pentru ca fata de perna are contact direct cu pielea noastra.

De asemenea, stim deja ca poliesterul are si potential alergenic, deci nu se recomanda persoanelor sensibile sau copiilor. Ba mai mult, nu este la fel de moale si placut la atingere, comparativ cu fibrele naturale.

Accesoriile au rolul de a transforma orice camera intr-un spatiu cat mai primitor si plin de viata. Fetele de perna se regasesc intr-o gama foarte variata de imprimeuri si nuante, pentru a se potrivi oricarui stil interior.

Schimbarea lenjeriei aduce cu sine un plus de prospetime si schimba aspectul dormitorului, deci la acest capitol putem sa fim foarte creativi si sa optam pentru modele cat mai diverse.

Marea majoritate a clientilor opteaza pentru fete de perne realizate din fibre naturale, printre care se numara bumbacul, cunoscut la nivel mondial pentru proprietatile sale.

In industria textila, bumbacul ocupa un loc fruntas, iar asta se datoreaza numeroaselor beneficii pe care le are, dar si a pretului de productie avantajos.

Desi vremurile s-au schimbat si tehnologia s-a bucurat de o evolutie constanta, materia prima a ramas aceeasi, fibrele din bumbac folosindu-se in continuare.

Avand in vedere faptul ca bumbacul este un material ce absoarbe cu eficienta umiditatea, se foloseste atat la fabricarea hainelor, cat si pentru lenjerii.

Practic, pielea respira si nu apare senzatia de disconfort, mai ales pe timpul verii, cand temperaturile cresc din ce in ce mai mult.

Confortul nostru este cel mai important, iar fetele de perna din bumbac ne ajuta sa avem un somn cat mai linistit. Mediul in care traim ne determina calitatea vietii, deci pentru casa trebuie sa alegem accesoriile potrivite, doar din materiale cat mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *