Uncategorized

CE ROL ARE PROTECTIA PENTRU SALTEA IMPERMEABILA?

In orice locuinta, patul este o piesa de mobilier foarte importanta, de ea depinzand calitatea somnului nostru.

Fiecare pat este prevazut cu o saltea cat mai confortabila, care ne asigura gradul de confort mult dorit in timpul somnului.

Salteaua poate fi considerata un element cheie, tocmai de aceea observam un interes major pentru protejarea acesteia in timp.

Avand in vedere faptul ca salteaua este folosita zilnic, ea este supusa procesului de uzura, daca nu este acoperita de o husa potrivita.

Petele pot sa apara la doar cateva luni de la achizitionarea saltelei, un lucru deloc placut. Pretul unei saltele de calitate este destul de ridicat, deci nu dorim sa o inlocuim foarte des.

Detergentii nu actioneaza in profunzime, deci majoritatea urmelor nu vor disparea, chiar daca salteaua este dusa la curatatorie.

Protectia pentru saltea impermeabila are o mare utilitate, datorita faptului ca nu permite patrunderea murdariei sau a umezelii, pastrand suprafata acesteia cat mai curata.

Si patul din camera copiilor este prevazut cu o saltea moale si placuta la atingere, insa cei mici pot varsa adesea apa sau lapte. Rolul unei huse este de a preveni deterioarea si impedicarea patrunderii agentilor externi, printre care se numara praful si umezeala.

O saltea uzata isi pierde din caracteristicile tehnice cu care a fost prevazuta in momentul fabricarii, capatand un aspect neplacut.

Pe langa aspectul neplacut, salteaua devine si mult mai aspra, datorita suprafetei pline de urme si praf. Pielea noastra este foarte sensibila, deci pot sa apara iritatii, daca patul in care dormim nu este igienizat corespunzator.

Protectia pentru saltea impermeabila este usor de aplicat si se poate scoate ori de cate ori dorim, pentru a putea fi pusa la spalat.

Praful, precum si microorganismele sunt principalii factori ce declanseaza alergiile, ei regasindu-se adesea pe saltea. Husa combate depunerea acestora si asigura un mediu mult mai curat. Asadar, in orice locuinta, husele de protectie sunt de nelipsit, asta datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera. Pe langa rolul functional, acestea se regasesc si intr-o gama variata de nuante, pentru a se integra cu usurinta in orice decor, creand o atmosfera cat mai placuta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *